STS Logga

Välkommen till Växjö och SJÖ TILL SJÖ den 29 augusti 2015


SJÖ TILL SJÖ är en swimruntävling i insjömiljö med en stadsnära och publikvänlig bana. Banan består av 30 km löpning och 3 km simning, som Lidingöloppet och Vansbrosimningen i ett! SJÖ TILL SJÖ är en rolig och utmanande swimruntävling med gott om upplevelser längs vägen. Fem sjöar, otaliga stigar och trevliga stråk passeras under tävlingsdagen. Målgången kommer att ske mitt i stan och sensommarens lördagsrush.


Kom ihåg att ta med familjen till Växjö – tävlingsledningen hjälper dig på traven med bra boende, härliga familjeaktiviteter och mysiga publikplatser längs med banan.

BANAN
SJÖ TILL SJÖ består av 30 km löpning och 3 km simning fördelat på 18 sträckor. Banan passerar fyra insjöar i en stadsnära och publikvänlig miljö. Sträckfördelning:

pepuptider

pepupkarta2
PM
SJÖ TILL SJÖ är en swimruntävling som går av stapeln lördagen den 29 augusti 2015 med start klockan 10.00. Tävlingen genomförs i lag om två i tre olika klasser; dam, herr eller mix. SJÖ TILL SJÖ består av 30 km löpning och 3 km simning fördelat på 18 sträckor. Laget har gått i mål när sista lagdeltagaren når mållinjen. Laget ska under hela tävlingen hålla ihop.

Deltagande i SJÖ TILL SJÖ sker på egen risk. För att få delta behöver ha en personlig olycksfallsförsäkring och vara 18 år fyllda. Att slänga skräp längs banan är absolut förbjudet. Sopsäckar kommer att finnas vid växlingsstationerna.

Uthämtning av tävlingspåse med obligatorisk utrustning kan ske under fredagen i Outnorthbutiken i Willans Park alternativt under pre-racemötet. Pre-racemöte hålls 09.00. Kontroll av obligatorisk utrustning och transport till start 09.30.

Banan kommer att vara markerad med bojar, pilar och koner. Samtliga i- och uppgångar på simsträckorna är väl markerade. Laget kommer även få med sig en karta ut på banan som extra säkerhet.
Skulle ditt lag bryta tävlingen, kontakta omedelbart närmaste vätskestation eller tävlingsledningen i målområdet för transport till målområdet. Maxtid för tävlingen är 7 timmar (klockan 17.00).
Vätskestationer
Det kommer att finnas fyra vätskestationer längs med banan. I depåerna serveras vatten, energidryck, kakor, godis, saltgurka och kaffe. Det är tillåtet med langning på land längs med banan.

Rekommenderad utrustning
Simglasögon och löparskor

Obligatorisk utrustning (per person)
Våtdräkt, ska bäras under simningen
Visselpipa
Tävlingsväst (tillhandahålls av SJÖ TILL SJÖ)
Simmössa (tillhandahålls av SJÖ TILL SJÖ)

Tillåten utrustning
Draglina
Handpaddel
Simdolme

Förbjuden utrustning
Fenor
Övriga flythjälpmedel

ANMÄLAN
SJÖ TILL SJÖ 29 augusti 2015 VÄXJÖ

Välkommen att anmäla dig till SJÖ TILL SJÖ 2015. Klicka på knappen ANMÄL för att boka och betala.
Priset är 2495 kr per lag fram till och med 30 april. Därefter är anmälningsavgiften 2995 kr per lag. Anmälan och betalningen görs som lag.
Uppge tröjstorlek på båda lagmedlemmarna.

I anmälningsavgiften ingår

30 km löpning och 3 km simning fördelat på 18 sträckor
Vätska och energi utmed banan
Servicebil och tävlingsläkare vid behov
Förmånliga logipriser och familjeerbjudanden
Ombyte/dusch efter målgång
Simmössa
Tävlingsväst
T-shirt
Middag och prisutdelning klockan 18.00

Deltagande i SJÖ TILL SJÖ sker helt på egen risk. Anmälan är bindande och ingen startavgift återbetalas vid eventuellt utebliven start. För återbetalning vid skada eller sjukdom rekommenderas www.startklar.nu. Genom att du skickar in anmälan medger du att du läst och förstått de regler och anvisningar som finns för SJÖ TILL SJÖ. Varmt välkommen till Växjö!

Klicka här för att göra din anmälan

STARTLISTA
info här.
BOENDE & FAMILJEN
I Växjö finns härliga idrottshotellet Royal Corner, officiell partner till SJÖ TILL SJÖ. Här hålls pre-racemöte och prisutdelning. Uppge koden SJÖ TILL SJÖ vid bokning för följande prisvärda erbjudanden:

Enkelrum 500 kr
Dubbelrum 700 kr
Trippelrum 900 kr
Fyrbäddsrum 1100 kr

I priset ingår frukost, fri parkering på hotellets innergård, trådlöst internet och tillgång till hotellets gym och relaxavdelning med pool, bastu och jacuzzi. Boka via telefon 0470 - 70 10 00 eller info@royalcorner.se.

Information om familjeaktiviteter och särskilda erbjudanden för familjen under tävlingshelgen kommer att uppdateras fortlöpande under våren.
KONTAKT
Mail
lisa@pepup.se

Telefon
076-8466650

Facebook
www.facebook.com/sjotillsjovaxjo

Instagram
@pepupvaxjo
RESULTAT
info här.